28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Frizure i horoskop

Slijeđenje planetarnih savjeta po pitanju stila, često je dobra ideja, ali nije za svakoga.

Frizure i horoskop

Slijeđenje planetarnih savjeta po pitanju stila, često je dobra ideja, ali nije za svakoga. Ipak, nevažno, jeste li skeptik ili mislite kako zaista ima nešto u horoskopu pročitajte savjete za svoj znak. Ako ništa drugo možda dobijete bar dobru ideju. Evo kako astrolozi predviđaju vaš odnos prema kosi slijedećih 10 mjeseci ove godine.

Frizure i horoskopski znak OVAN

U ovoj godini ovnovi su potpuno usredotočeni na sebe. Gotovo im je nevažno što drugi misle o njima, orijentirani su na nutrinu pa bi mogli zapostaviti vanjski izgled. Budući da vas u ovoj godini posebno privlače strane kulture najbolje će vam pristajati egzotične frizure. Ohrabrite se i odlučite za zaista poseban izgled.

Poznate ljepotice ovnovi su Sarah Michelle Gellar, Lucy Lawless, Rosie O’Donnell, Jennifer Garner, Emma Thompson, Elizabeth Mitchell i Sarah Jessica Parker, pa ako vam ponestane inspiracije neka vam jedna od njih posluži kao uzor.

Frizure i horoskopski znak BIK

Vjerojatno ćete preferirati prizeman i nimalo neobičan izgled. Jednostavne linije i prirodne boje. Malo je vjerojatno da ćete podlegnuti najnovijim trendovima frizura. Stiliziranje kose postati će vam opterećenje, a ne zabava, pa bi bilo dobro da češće posjetite frizera kako bi kod kuće što manje vremena trebali za pravljenje frizure. Odlučite li se za kućnu radinost pripremite se na nemar koji će se manifestirati kroz predugo ostavljenu kemikaliju na kosi, primjenu potpuno pogrešnog tretmana jer ste zaboravili pročitati etiketu ili neuspjeh frizure jer ste pogrešno protumačili uputstva.

Poznate ljepotice bikovi su Uma Thurman, Andie MacDowell, Jessica Alba, Michelle Pfeiffer, Kirsten Dunst i Carmen Electra, nećete pogriješiti budete li ih slijedili u stilu.

Frizure i horoskopski znak BLIZANCI

Iako ne zapostavljate izgled može se desiti loše prehrambene navike utječu i na kosu. Obogatite svoju prehranu vitaminima za ljepotu jer u protivnom riskirate ispadanje kose i sl. tegobe. Morate znati kako je izgled kose rezultat onoga što jedete, kako spavate i kako se nosite sa stresom.

Potrebna vam je transformacija pa ćete tu želju primijeniti i na svome izgledu. Često ćete posjećivati frizere jer ste spremni potrošiti mnogo novaca u svrhu ljepote. U zadnje dvije godine često ste mijenjali i frizure i frizere, sada ćete se malo ustabiliti, ali samo pod uvjetom da pronađete vrhunske profesionalce i proizvode za stiliziranje.

Poznate ljepotice blizanci su Courtney Cox, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Helen Hunt, Naomi Campbell, i Annette Bening. Prelistajte modne časopise i potražite njihove slike za inspiraciju.

Frizure i horoskopski znak RAK

Rakovi će potpuno drugačije pristupiti svome imageu. Mnogi od njih će s oduševljenjem prihvatiti nove i kreativne trendove. Slobodno se ohrabrite i izaberite nešto ne brinući o tome je li previše radikalno. Mnogi rakovi će kroz ovu godinu dosta izgubiti na težini, pa bi će se iz ružnog pačeta pretvoriti u prelijepe labudove.

Osim frizure rakovi će vjerojatno promijeniti i frizere.

Poznate ljepotice rakovi su Lindsay Lohan, Jessica Simpson, Pamela Anderson, Meryl Streep, Isabelle Adjani, Carly Simon i Courtney Love, nećete pogriješiti budete li ih slijedili u stilu.

Frizure i horoskopski znak LAV

Mnogi lavovi će ići sa svojim izgledom u krajnost. Od opsesivne brige do potpunog zapuštanja. Ali krajnosti često znaju privući pažnju, a to je ono što vi volite. Pogledajte samo poznatu lavicu Madonnu.

Poznate ljepotice lavovi su Jennifer Lopez, Madonna, Whitney Houston i Tawny Kitaen. Među njima pronađite onu koja najbolje odgovara vašem osobnom stilu i slijedite je u stopu.

Frizure i horoskopski znak DJEVICA

Trebali biste posvetiti više brige svome izgledu. Prvo morate urediti vanjštinu, kako bi i vaša nutrina zasjala u punom sjaju. Iako ne volite privlačiti pozornost, to ne znači da se trebate potpuno prestati uređivati. I kod frizure pokažite koliko ste pedantni. Ne dopustit da vam se primijeti izrast ili ispucali vrhovi.

Poznate ljepotice djevice su Salma Hayak, Bridget Moynahan, Claudia Schiffer, Shania Twain, Rebecca DeMornay, Raquel Welch i Sophia Loren, pa ako vam ponestane inspiracije neka vam jedna od njih posluži kao uzor.

Frizure i horoskopski znak VAGA

Vage jednostavno vole uživati u životu, a ova godina će im to omogućiti. Njega kose će im postati vrlo bitna i bit će spremne potrošiti mnogo novaca na ljepotu općenito i proizvode za njegu kose.

Poznate ljepotice vage su Hilary Duff,  Heather Locklear, Britt Ekland, Joan Cusack, Susan Sarandon i Sigourney Weaver.

Frizure i horoskopski znak ŠKORPION

Ako ste prava škorpionka sigurno ćete pribjeći iskušavanju novih frizura i stilova, a slijedit ćete i one najšokantnije trendove. Nove frizure daju vam osjećaj moći i zadovoljstva. Nikako se ne smijete uljuljati u rutinu ili duže od dva mjeseca imati istu frizuru.

Poznate ljepotice škorpioni su Julia Roberts, Winona Ryder i Marla Maples, nećete pogriješiti budete li ih slijedili u stilu.

Frizure i horoskopski znak STRIJELAC

Vašu nježnu nutrinu trebali biste istaknuti brigom za vanjštinu, pa se zainteresirajte, ako do sada niste za modu i ljepotu. Rezervirajte termin kod frizera stiliste za potpuni makeover. Dodajte više romantike u svoj stil i svakako izbjegavajte frizure s oštrim linijama. Najdraža frizura će vam biti wash and wear, zbog toga nećete trošiti mnogo novaca na proizvode za stiliziranje, tek za kvalitetan šampon i regenerator.

Poznate ljepotice strijelci su Scarlett Johansson, Tina Turner, Bette Midler, sinead O’Connor i Jane Fonda. Prelistajte modne časopise i potražite njihove slike za inspiraciju.

Frizure i horoskopski znak JARAC

Poželjet ćete isprobati nove, seksipilnije stilove. Planete će vas natjerati na isprobavanje novih stvari i proizvoda za uljepšavanje. Nećete se ustručavati ni posjetiti salone za uljepšavanje i učiniti velike promjene u svome izgledu. Vaš novi stil mogao bi šokirati sve oko vas, ali i vas same jer ranije vjerojatno nikad niste pomislili koliko ste hrabri.

Za vas su samo najbolji saloni i najkvalitetniji frizeri, sve ostalo je bacanje novaca.

Poznate ljepotice jarci su Kirstie Alley, Christy Turlington, Dolly Parton i Esttela Warren. Među njima pronađite onu koja najbolje odgovara vašem osobnom stilu.

Frizure i horoskopski znak VODENJAK

Kada se radi o kosi ni sami nećete biti sigurni što vam se sviđa. Najbolje da sa sobom kod frizera vodite pouzdanu prijateljicu koja će pomoći pri odluci.

Vodenjaci vole slijediti nove trendove, ali često će im se javiti iluzija kako im je nešto lijepo što im u stvari ne pristaje ni najmanje. Zbog toga izbjegavajte dramatične promjene.

Poznate ljepotice vodenjaci su Jennifer Aniston, Minnie Driver, Christy Brinkley, Geena Davis, Oprah Winfrey i Morgan Fairchild.

Frizure i horoskopski znak RIBE

Kaos u prepunim frizerskim salonima će izazivati dodatni stres pa ćete vjerojatno birati manje salone i one ne tako popularne. Pri izboru frizure čvrsto se držite svojih žalja i nemojte dopustiti da vas frizerka nagovori na promjenu koju ne želite. Istinska osobnost ribe je sanjarska i maštovita. Takav bi trebao biti i vaš stil frizure. Nemojte mijenjati frizure s promjenama raspoloženja jer ćete oštetiti ili oslabjeti kosu. Dobar primjer promjenjive ribe je Drew Barrymore koja konstantno mijenja izgled, pa se tako iz dugokose plavuše pretvorila u kratkom roku crvenokosu djevojku.

Poznate ljepotice ribe su Jennifer Love Hewitt, Laura Harring, Cindy Crawford, Sharon Stone, Vanessa Williams, Elizabeth Taylor i Ivana Trump. Prelistajte modne časopise i potražite njihove slike za inspiraciju.