Što čini dobar dom po Feng Shuiu

Što čini dobar dom po Feng Shuiu

Ako želite kreirati dobar feng shui u svome domu postoje neke osnovne smjernice koje trebate slijediti.

Proći ćemo kroz pet osnovnih područja odgovornih za dobru feng shui energiju u domu i na što biste trebali  obratiti pozornost.

-1- Vanjski feng shui –  Dobro pogledajte čim je vaša kuća okružena? Koči li što protok energije?  Je li vam dvorište neuredno? Živite li u blizini željezničke pruge? Obično su ovo problemi koji zahtijevaju posebnu pozornost i pronalazak boljeg rješenja po feng shuiu.

-2- Glavni ulaz  – Postoji li išta što blokira protok energije. Možda je ispred veliko drvo? Ili vašim vratima treba popravak? Možda nova boja?  Nalazi li se ispred kontejner ili koš za smeće?

Dobar feng shui ima gladak i lagan prolaz kroz glavni ulaz, te energija koja ulazi je jaka i čista.

-3- Ulazna vrata – Što prvo vidite kada uđete u vaš dom? Na što vam pada pažnja? Nalazi li se možda ogledalo nasuprot ulaznih vrata?  Je li stubište odmah ispred ulaznih vrata?

Za dobar feng shui energija se treba privlačiti u kuću, a ne odbijati. Dobar ulaz u dom treba pozdravljati i ojačavati kanale koji ulaze unutra, a treba izbjegavati prepreke koje bi odbijale energiju.

-4- Svježina  – Dobar dom po feng shuiju je uvijek njegovan svježom, protočnom i slobodnom energijom.   Mora vam prijeći u naviku održavati svježinu doma. I sami znate kako zapala energija u domu utječe na to da će vam zapeti neko područje života.

Dobra feng shui energija u domu se odlikuje čistim i organiziranim prostorom,  s mnogo svjetla  i svježeg zraka.


Komentari

Odgovori

*