29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PLIVANJE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PLIVANJE?!

— sanjarica PLIVATI –

Tumačenje ovakvog sna ovisi o vodi u kakvoj plivate i naporu s kojim plivate.

Snovi su oduvijek misterija ljudima te ih pokušavaju protumačiti. Istraživači su provodili stoljeća u pokušajima tumačenja i interpretiranja snova, pokušajima da razumiju zbog čega sanjamo, te kako su snovi povezani s našom stvarnosti i svakodnevnim životom. Voda se u većini sanjarica povezuje s emocijama, a plivanje je neposredno vezano uz vodu pa zbog se toga plivanje treba tumačiti usko vezano uz simboliku vode u snovima.

Tumačenje vode u snovima

Smatra se kako predstavlja emocije iz stvarnog života osobe koja sanja. Ako osoba koja sanja vodu prolazi kroz neku težu životnu fazu ili su se probudile neke traume iz prošlosti voda će obično u snovima biti prljava, mutna ili onečišćena. Ukoliko je osoba koja sanja u stvarnom životu mirna, u ugodnoj životnoj fazi, obično će sanjati čistu, mirnu i prozirnu vodu.

Sanjati plivanje u smeđoj i mutnoj vodi

Često se emotivne poteškoće iz stvarnog života u snovima preslikavaju u mutnoj vodi. Ako ste sanjali kako plivate u smeđoj ili mutnoj vodi takav san možete tumačiti kako trebate pozitivniji pogled na svijet, te kako vam fali optimizma.

Sanjati plivanje u tamno plavoj vodi

Tamno plava boja vode u kojoj ste sanjali da plivate sugerira kako ste u fazi gdje vas muče neka uzvišena i nesvakidašnja pitanja. Tražite smisao života, te svega onoga što se događa oko vas. Postoji i mogućnost da vam je teško prihvatiti neke svoje emocije.

Sanjati plivanje u čistoj vodi

Čista voda je pozitivan simbol. Ako ste sanjali da plivate u čistoj vodi, vjerojatno ste u vrlo pozitivnoj emotivnoj fazi. Vjerojatno ste jasno povezani s vlastitim emocijama i ne zavaravate se. Ovakav san ćete obično sanjati kada vam je ugodno u vlastitoj koži.

Sanjati plivanje u rijeci

Ako ste sanjali da plivate u rijeci takav san simbolizira vaš životni put. Ako je voda brza i uzburkana san sugerira kako vam dolaze promjene. Mirna rijeka simbolizira ugodu i dobo prihvaćanje životnih struja. Ako plivate uzvodno takav san govori o tome kako teško prihvaćate životne okolnosti i stalno se borite protiv njih. San može sugerirati kako trebate prihvatiti vlastite emocije i suočiti se s emotivnim izazovima s kojima se suočavate.

Sanjati kako plivate u bazenu

Ovakav san također ovisi o stanju vode u bazenu. Bazeni su ograničeni, pa govore o nekim manje važnim emocijama koje vas opterećuju, ali vjerojatno nisu bitne za cjelokupnu sliku. Ako vam je ugodno plivati u bazenu i voda čista, san sugerira kako ćete osjetiti napredak u razdoblju pred sobom.

Sanjati kako plivate u moru

Za tumačenje ovog sna također je najbitnije stanje vode odnosno površine mora. Stanje mora reflektira vaše emocije i ovisno o tome kakvo je more vjerojatno su takve vaše emocije.

Sanjati da plivate goli

Ako ste sanjali da plivate goli, bez odjeće i kupaćeg, to možete interpretirati u dva smjera. Ukoliko vam je u snu bilo ugodno plivati vjerojatno se dobro nosite i sa najintimnijim emocijama i dobro se osjećate u vlastitoj koži. Ukoliko ste sanjali da osjećate nelagodu jer plivate goli takav san sugerira kako ste u nekom strahu da će se otkrit vaše pravo ja ili da vam nije ugodno u vlastitoj koži.

Snovi o plivanju kao indikator vlastitog zdravlja

Tumač snova kaže kao snovi o plivanju mogu biti i pokazatelj vlastitog zdravstvenog stanja. Snovi o plivanju mogu ponekad govoriti i o zdravstvenom stanju osobe koja je sanjala plivanje, te također se može zdravstveno stanje povezati sa zdravljem osobe koja je sanjala. Što je voda bistrija i čišća u toj interpretaciji osoba koja je sanjala da pliva ima bolje zdravstveno stanje. Mutna voda može ukazivati na neke zdravstvene poteškoće.

Sanjati PLIVATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.