20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PLAVU BOJU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PLAVU BOJU

Što znači sanjati PLAVU BOJU

– sanjarica plava boja –

Općenito plava boja u snovima je znak mudrosti i duhovnosti, a na to se nadovezuje čast i poštovanje. Plava boja u snu usko je povezana s predmetima koje sanjate i odnosi se simbolično na njih, ali uopćeno govoreći simbolizira potrebu za mirom i produhovljenijim životom. Da biste preciznije protumačili san u kojem se pojavila plava boja, bitno je uzeti sve ostale simbole iz sna u obzir. Što predstavlja ono što je bilo okruženo plavom boljom i koje polje vašeg života.

Budući da najviše plave boje imamo vidimo li more i oceane ili nebo, oboje sanjati u plavoj boji je jako pozitivan predznak. Prekrasno plavo more ili lijepo plavo nebo sugerira pozitivno razdoblje u kojem ćemo uživati.

San o plavom moru može predstavljati vaše skrivene tajne i strah da se nešto ne sazna o vama, ali je pozitivan san jer označava da će ono što ste poželjeli da ostane tajna i ostati. More predstavlja naše osjećaje i duboke emocije, a ako smo sanjali prekrasno plavo more, taj san govori o čistoći naših emocija, te kako nema potrebe da strahujete da će nešto ružno izaći na površinu.

Ako sanjate da ste odjeveni u plavo, to simbolizira da će se ostvariti vaše želje. Povoljno je razdoblje pred vama. Plava odjeća simbolizira bolju povezanost samih sa sobom, porast samopouzdanja, a posljedično, porast kvalitete života i uspjeh.

Ako ste okruženi plavom bojom potpuno, taj san vas podsjeća da biste trebali na neke stvari gledati realnije, a ne očima sanjara. Intenzivna plava boja u snu, koja dominira cijelim snom, govori o tome kako se premalo oslanjate na svoju unutarnju mudrost, kako previše toga uzimate onako kao vam se reklo, bez da se zaustavite i razmislite koliko je to po vašem poimanju ispravno, mudro i istinito.

Tijekom svog života svaka osoba se susretne s ljudima koji misle kako znaju sve što je najbolje za nas, koji pokušavaju diktirati i upravljati svakim djelićem našeg života. Mnogi ljudi podlegnu ljudima koji su uporniji i nametljiviji, pa dopuštaju da netko drugi upravlja njihovim životom. Međutim, morate znati kako se ničiji uvid u naš život ne može mjeriti s onim što mi osjećamo i mudrosti koja postoji u nama. Svaka osoba blagoslovljena je s mudrosti, sa sposobnosti da može učiti istjecati znanje. Mudrost u nama postoji nevažno koristili je maksimalno ili je sputavali zbog drugih. Mudrost je dar koji smo dobili po svome rođenju. Snovi o plavoj boji podsjetnik su kako trebamo cijeniti vlastitu mudrost i unutarnju istinu. Obično osoba sanja plavu boji kada počinje sumnjati u svoju mudrost, te počinje odgovore tražiti izvana, a odluke o vlastitoj sudbini prepuštati drugima, ne shvaćajući da je prava mudrost u njima, te da vjera u sebe otkriva koliko smo sposobni i mudri.

Naša mudrost ne bi trebali biti pod utjecajem izvanjskog svijeta. Naravno, svatko u drugim ljudima i tuđim iskustvima može potražiti inspiraciju i poticaj za vlastit život, ali bi trebali izbjegavati ljude koji nam intenzivno nameću stavove i pokušavaju upravljati našim životom. Svakako biste trebali smanjiti kontakt s ljudima zbog kojih mislimo kako smo manje vrijedni i kako je njihovo mišljenje važnije od našeg. Kada nismo sigurni kako bi trebalo reagirati, kakvu odluku donijeti, kako reagirati, odgovor bi trebali potražiti u svojoj mudrosti.

Plava boja u snovima poticaj je da se rekuperiramo, prikupimo vlastitu snagu i osvijestimo važnost vlastite mudrosti, jer ništa ne može doprinijeti kvaliteti našeg života kao povezanost s vlastitom mudrosti.

Sanjati PLAVA BOJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.