24. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PLANINE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PLANINE?

– sanjarica planine –

Snovi o planinama snovi su o uspjehu, a ovisno o kontekstu u kojem ste sanjali planine san vam otkriva što trebate još poboljšati ili u kojem se smjeru orijentirati da bi taj uspjeh nastupio čim prije i bio potpun.

Da biste se popeli na planinu potreban je veliki trud i zahtjevna priprema, ali i izdizanje iznad samosažaljenja, pogled u daljinu i vjera u vlastite sposobnosti. Nema većeg osjećaja postignuća nego kada se popnete na vrh neke planine, te takav osjećaj snovi o planinama simboliziraju. Naravno planinari znaju koliko je potrebno truda i volje uložiti za takav podvig. Ovisno o kontekstu sna, snovi o planinama mogu označavati poteškoće koje će se pojaviti na putu prema cilju ili mogu predstavljati uspjeh, gdje su sve poteškoće već iza vas.

Sanjati kako gledate planine u daljini govori o tome kako ste vizionar i znate što bi u teoriji trebalo napraviti, ali vam fali poticaj i niste dovoljno angažirani oko ciljeva. Trebali biste razraditi svoje ciljeve, pretvoriti ih u konkretne zadatke i pronaći načina da započnete živjeti život kakav želite, a ne samo da ga promatrate sa strane. Ovakav san govori o tome kako imate puno ciljeva i htjeli biste mnogo toga, ali da niste angažirani, te ili niste voljni ili ne znate kako ostvariti ono što želite.

Planine predstavljaju trenutne izazove s kojima se suočavamo i one koje nam stižu. Sanjati da se penjete planinom u snu, ovisno o lakoći tog procesa ovisi i lakoća ostvarenja ciljeva u stvarnom životu. Je li vam u snu penjanje išlo glatko ili ste nailazili na prepreke? Jeste li bili umorni ili ste se možda ozlijedili na tom putu?

Sanjati kako vas je strah penjati se ili planinskih vrhova govori o tome kako niste sigurni u svoje odluke i kako se bojite da nećete ostvariti svoje ciljeve. Ako sanjate da se penjete unatoč strahu koji osjećate, tada takav san govori kako ste u stvarnosti se voljni potruditi oko onoga što želite čak i kada osjećate nelagodu. Spremni ste suočiti se sa strahovima i unatoč njima ostvariti svoje ciljeve.

Sanjati kako se penjete u društvu označava kako ni na životnom putovanju niste sami. Imate društvo koje vas podupire i bliske ljude koji sudjeluju s vama u vašim životnim putovanjima. Snovi o društvu mogu biti i snovi o različitim aspektima vlastite osobnosti.

Sanjati kako ste u nekoj opasnosti dok ste na planini govori o opasnostima s kojima ćete se suočiti dok forsirate svoje ciljeve. Potražite simboliku konkretne opasnosti, ta li je to bila tuča, snježna oluja, lavina snijega ili pak neka životinja ili nešto treće.

Sanjati kako se penjete na planinu koja je puna blata radi kiše, pa je skliska indicira emotivne poteškoće. Situacija za uspjeh vam i jeste naklonjena ali postoje neke unutarnje kočnice koje vas sprječavaju da se lagodno penjete na putu prema svojim ciljevima. Ako ste proklizali uz snu, govori o tome kako vaša ustrajnost popušta i emocije vas vuku prema dolje.

Sanjati planine prekrivene snijegom govori o razočarenju, ali da biste preciznije protumačili ovaj san pogledajte što općenito znači sanjati snijeg. Snijeg na planinama može označavati i emotivnu hladnoću, posebno ako je ljeto ili toplije razdoblje godine a vi sanjate snijeg.

Sanjati kako silazite niz planinu, padate ili se koturate govori o udaljavanju od ciljeva. Još jednom razmislite što točno želite i koje taktike koristite. Vjerojatno vam vaše ponašanje ne ide u korist.

Sanjati PLANINE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.