19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Izliječite ljubavne probleme Feng Shuiem

Budući da se Feng Shui može primjeniti na sva životna područja...

Izliječite ljubavne probleme Feng Shuiem

Budući da se Feng Shui može primijeniti na sva životna područja, njime možemo poboljšati i svoj ljubavni život. Međutim, prije nego što njegova pravila pođemo primjenjivati i uvrštavati u svakodnevnicu, dobro bi bilo ispraviti eventualne pogreške koje već činimo.

Ljubavni Gua

Najvažnije pri ispravljanju ljubavnih pogrešaka je locirati „ljubavni Gua“ koristeći ulazna vrata kao polaznu točku. Ljubavni Gua je najudaljeniji desni kut vašeg doma u odnosu na ulazna vrata. Ako živite na nekoliko katova, uredite sve „ljubavne kutove“.

Postavljajući „lijekove“ u taj dio doma možete preokrenuti tijek ljubavnih događaja.

Feng shui solucije za ljubavne probleme

Ako je vaša „bolest“ to što imate problema s pronalaskom partnera i najčešće ste solo, provjerite nalaze li se možda u području vašeg ljubavnog Gua umjetničke fotografije ili predmeti usamljenih osoba ili neki drugi koji reprezentiraju samoću. Usamljeni stolac također može biti prepreka za ljubav. Zamijenite ga atraktivnim ljubavnim sjedalom i prekrijte senzualnom tkaninom. Iako najčešće krevet nije u ljubavnom kutu vrlo je bitno da oko njega sa svih strana ima dovoljno prostora tako da se u njega može neometano leći.

Ako ste zaglavili uz zauzetu osobu ili u odnosu kakav ne želite, oslobodite se takve veze i spriječite ponovno vraćanje istim navikama tako što ćete svoj ljubavni Gua očistiti svega što je trokutastog oblika. To uključuje i dijamante, suncobraniće ili piramide. U ovom slučaju krevet bi trebao biti uz jedan ravan zid. Iz spavaće sobe također izbacite sve što podsjeća ili je trokutastog oblika.

Ako su vaš problem vezo-fobični muškarci koji se boje i spomena na vezu očistite svoj ljubavni Gua od sveg nestabilnog pokućstva i ukrasnih predmeta. Stavite dvije simpatične ukrasne vaze na čvrst stolčić ili stalak. Ostavite ih praznima dok ne upoznate srodnu dušu, a tada zasadite u njih prigodne biljke.

Ako vam pak posao oduzima previše vremena i često žrtvujete privatni život zbog karijere, morate iz spavaće sobe izbaciti sve što joj ne pripada: sprave za tjelovježbu, kompjutore, ploče i police. Popunite taj prostor romantičnim objektima koji su lijepo dizajnirani. Dodajte mnogo jastuka, mekih tepiha i ugodnog pokućstva. U ovakvoj situaciji pomažu i rubini i amatist.

Općeniti Feng Shui savjeti za bolji ljubavni život