Izdvojeno
OGLAS

Kako biti super seksi žena

Objavio Veljača 12, 2014

super-seksi

Kako biti super seksi žena

Super seksi ne znači samo seksipilnost, nego i zavodljivost, privlačnost i koketnost kombiniranu sa samopouzdanjem, jer ćete u protivnom izgledati vulgarno ili u najmanju ruku smiješno, a ne seksi.

super-seksi-1

-1- Prihvatite svoje tijelo i ponosno ga nosite. Privlačnost počinje iznutra.

super-seksi-2

-2- Budite neovisni. Bespomoćne žene su stvar prošlosti. Seksi žene današnjice su spremne zauzeti se za sebe i svoje stavove.

super-seksi-3

-3- Kupujte i nosite samo odjeću u kojoj se osjećate ugodno i koja vam je udobna. U protivnom, ma kako seksi ona bila vi nećete biti seksi jer ćete se meškoljiti, povlačiti i pogrbljivati.

super-seksi-4

-4- Nikad nemojte misliti da smo zbog toga što vam je 40. ili 50. ne možete biti seksi.

super-seksi-5

-5- Bavite se nekim sportom. Ne možete biti seksi, ako vas umara i najobičnije uspravno držanje.

super-seksi-6

-6- Biti super seksi je kategorija koja se tiče vas a ne drugih. To znači da ćete se na kraju dana osjećati zadovoljno u svome tijelu, a ne uhvatiti nekog muškarca.

Oglas

 

 

 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika. Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

OGLAS