16. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

„Da“ i „ne“ dobrog prijateljstva

Pitajte ako vam se čini da nešto nije uredu s prijateljicom...

prijateljstvo

„Da“ i „ne“ dobrog prijateljstva

– Pitajte ako vam se čini da nešto nije uredu s prijateljicom, ali nemojte gnjaviti. Svatko zaslužuje malo privatnosti.

– Pazite na prijateljicu ako ste skupa izašle, ali nemojte misliti kako cijelu večer morate ostati zajedno kao da ste prilijepljene jedna uz drugu.

– Poštujte njeno novootkriveno zdravstveno i fitness ludilo, ali nemojte početi provoditi ga s njom ako to mrzite. Možete je podupirati i bez da sudjelujete.

– Učinite sve što vas zamoli vezano uz njeno vjenčanje. Ali nemojte obavljati njene poslove dok ona uživa s dečkom negdje u spa centru.

– Dajte joj iskreno mišljenje o odjeći, ali ako to ponovno odjene nemojte je podsjećati što mislite.

– Slavite s njom njene uspjehe uz čašu vina. Nemojte partijati s njom toliko da ujutro ne čujete budilicu i propustite svoj važan sastanak.

– Pomognite joj napraviti online profil na stranici za upoznavanje slobodnih, ali nemojte da vam postane honorarni posao traženje dečka za nju.

– Budite pažljivi prema njenom djetetu, ali ne morate postati hitna babysitterica svakog četvrtka navečer ako to ne želite.

– Dozvolite joj da izlazi s vašim bratom, ali nemojte se petljati.

– Učinite nešto lijepo za nju, ali nemojte stavljati njeno rublje u perilicu dok ona gleda tv.