20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati OČI (OKO) – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati OČI

Što znači sanjati OČI

– Sanjarica OČI –

Sanjati oči u osnovnom smislu znači kako trebate dobro otvoriti oči, pokušati bolje razumjeti situaciju, te ako ne možete izbjeći probleme da bar pokušate popraviti situaciju.

Sanjati oči može biti i znak kako vam treba više razumijevanja i za vas i za druge ljude. Postoje vremena u životu kada se borimo sa svojim mislima i emocijama, samo zbog toga što smo uvjereni kako se neke stvari moraju osjećati ili raditi na određeni način, zbog toga što mislimo da je situacija uvijek crna ili bijela. Međutim, jednom kada osvijestite kako ništa u životu nema samo jedno rješenje, kako svako pitanje ima mnoštvo različitih mogućnosti odgovora, a do svakog cilja možete stići različitim putovima, tada ćete vjerojatno shvatiti da zapravo nemate problem s okolnostima, nego s vlastitim razumijevanjem i pogledom na konkretnu situaciju. Jako je bitno u životu biti otvoren različitim opcijama, jer tada život dobiva potpuno novu dimenziju, kako se otvaraju nove opcije i nove mogućnosti.

Snove o očima, posebno otvorenim očima može se tumačiti u smjeru kako vam treba više otvorenosti općenito, kako trebate imati otvorenije srce i dušu, kako prema drugim ljudima, tako i prema sebi.

Ako u snu vidite svoje oči to je signal ljubavi, obitelji i sposobnosti da na sve gledate iz svoga kuta. Oči su vrlo zanimljiv simbol u snovima iako se mogu pojaviti u raznoraznim kontekstima.

Ako želite dobro interpretirati snove o očima trebate analizirati kako sve koristimo oči i koje uzrečice imamo o očima u stvarnom životu. Razmislite koja vam uzrečica ili fraza pada prva na pamet kada spomenete oči, a to će onda dati i dio odgovora na simboliku vašeg konkretnog sna o očima.

S te točke gledišta ako ste čuli za izreku “držati oči širom otvorene” vjerojatno snovi o očima mogu simbolizirati i potrebu da dublje i analitičnije sagledate na one stvari koje vam se trenutno događaju u životu. Možda ste nešto previdjeli.

Sanjate li crvene ili bolesne oči to simbolizira unutarnju patnju i bol. Također, simbolizira kako u životu trebamo stajati čvršće na zemlji i ne zanositi se nečim nedostižnim. Crvene oči u snu mogu simbolizirati čežnju za nečim nedostižnim. vjerojatno ste sebi postavili nerealne ciljeve, bez konkretnih planova. Trebate se vratiti temeljnim načelima vjere i ljubavi i prihvatiti svoju situaciju, te tražiti načine kako je poboljšati, a ne maštati o iluzijama, dok ne činite ništa kako biste ih ostvarili.

Ozljede oka u snovima također simboliziraju kako biste se trebali osloboditi svojih očekivanja. Vrijeme je da shvatite što je stvarno bitno u životu i vratite se osnovama. Razmislite niste li promijenili ili iskrivili svoj pogled na svijet i udaljili se od svojih temeljnih načela.

Ako sanjate nečije tuđe oči signal je kako mislite da vas ljudi previše procjenjuju iako to ne mora uopće biti točno. Ovakav san sugerira da se više radi o vama nego o njima. Vjerojatno više vi mislite koliko vas neko drugi procjenjuje i razmišlja o vama, nego što se to stvarno događa.

Sanjati smeđe oči znak je kako trebate više informacija čuvati za sebe i kako je pametno svoju privatnost čuvati za sebe. Sanjati svijetle oči simbolizira kako trebate zauzeti čvršće stavove u tuđem društvu. Ako smatrate kako neki smjer nije za vas, te ako vam se nešto ne čini ispravnim, tada to i nije. Sanjati prekrasne oči simbol je nečega očaravajućeg, ali zavaravajućeg. Ovakav san simbolizira kako se nešto od vas skriva te kako ne vidite cijelu istinu. Vidite li u snu oči životinja, znak je transformacije.

Sanjati OČI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.