20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati MIRIS – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati MIRIS?

– sanjarica MIRIS –

Mirise možemo sanjati u dva različita smisla, možemo sanjati mirise u smislu parfema i mirise u smislu osjetila mirisa kada sanjamo da osjetimo ili ne osjetimo različite mirise. Ako ste sanjali mirise u smislu parfema značenje potražite ovdje: sanjarica – sanjati parfem

Ako ste sanjali mirise kao različite mirise koje osjetite oko sebe nastavite čitati kako biste bolje razumjeli simboliku takvog sna.

Sanjati miris

Zanimljivo vezano uz različite mirise u stvarnom životu je to što mogu naglasiti određenu situaciju, osjećaj ili pomoći da obratimo pažnju na nekoga ili nešto. Da biste protumačili određeni san jako je bitno razmisliti što određeni miris predstavlja za vas u stvarnom životu, a kako ste ga doživjeli u snu. Možda vas miris koji ste sanjali podsjeća na određene osobe, neke situacije ili razdoblje u životu, na primjer djetinjstvo.

Ako osjetite neki miris u snovima miris dolazi od mozga, te je način na koji vam vaš podsvijest želi prenijeti neku poruku.

Što znači sanjati slatke mirise

Slatki mirisi su ugodni i u snu simboliziraju zadovoljstvo i veselje. Vjerojatno ste u sretnoj životnoj fazi ili takav san reflektira sretne odnose s drugima. Znate uživati u trenutku i iskusiti puninu života.

Što znači sanjati gorke mirise

Gorki mirisi govore o gorkim emocijama koje osjećate iz nekog razloga. Moguće da se radi o nečemu što je potaknulo neprocesuirane emocije iz prošlosti, ali i nečemu novom. Razmislite s kojim se poteškoćama suočavate i što je to što vodi do nezadovoljstva zbog kojeg se osjećate tako. San u kojem sanjate da osjetite gorke mirise može govoriti i o ljubomori ili vlastitoj nesigurnosti.

Što znači sanjati kisele mirise

Ovakav san sugerira da nešto u vašem životu trune. Nekom polju života koje je prije cvjetalo ne posvećujete dovoljno pažnje i zbog toga se osjećate nezadovoljno.

Što znači sanjati cvjetne mirise

Cvjetni mirisi govore o sretnom razdoblju u kojem ćete uživati u životu, a ovisno o ostalim simbolima najčešće ovakav san govori o dobrom ljubavnom životu i odnosima s drugima.

Što znači sanjati mirise nečeg pokvarenog

Mirisi pokvarene hrane ili robe sugeriraju kako ste propustili neke prilike i zbog toga se osjećate nezadovoljno. Vjerojatno ste se suočili s nekim izazovima čiji rezultat nije bio zadovoljavajući pa ste sada nezadovoljni.

Što znači sanjati miris paleži

Miris paleži simbolizira tugu i nezadovoljstvo. Obično miris paleži sanjamo kada nešto nije dobro u našem životu.

Sanjati mirise goriva i nafte

Mirisi goriva i nafte simboliziraju energično razdoblje. Vjerojatno ćete pronaći nešto što će vas pokrenuti i motivirati u životu.

Mirisi u snu jako su povezani s intuicijom. Ako ste u snu mirisali nešto loše, vjerojatno vam vaša intuicija sugerira kako se odvija neki loš razvoj događaja. Vjerojatno osjećate na podsvjesnoj razni da se neke situacija razvija negativnije nego ste očekivali. Ružni mirisi govore o tome kako vam se nešto ne sviđa ili kako nešto ne odobravate, ali i kako se razvija scenarij koji ne priželjkujete. Može se raditi i u tome kako počinjeti primjećivati da osobe od kojih ste puno očekivali sve više i češće vas razočaraju.

S druge strane ako je miris bio ugodan, vaša vam podsvijest sugerira kako se trebate opustiti i uživati u ljepoti života. Lijepi mirisi mogu se odnositi i na lijepe osjećaje koje gajite prema nekim osobama.

Ako ste sanjali kako ste mirisali neki posebni predmet potražite i simboliku predmeta koji ste mirisali pa značenje povežite s određenim poljem života.

Vezano:

Sanjati MIRISI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.