20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati KESTEN – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KESTEN?

– sanjarica KESTEN –

Sanjati kesten simbolizira loše razdoblje koje je iza vas, te koje bi trebalo završiti vašom pobjedom ili napredovanjem u bilo kojem smislu. Kesten je iznimno pozitivan simbol u snovima, te se može reći da popravlja simboliku ostalim simbolima iz san. Da biste san u kojem su se pojavili kesteni što preciznije protumačili trebate uzeti u obzir kontekst u kojem se san odvijao kao i emocije koje su se pojavile u snu, te ćete točnije moći odrediti na koje polje života se san o kestenu odnosi.

Kada prolazimo kroz teška razdoblja u životu teško je zadržati pozitivan stav i optimizam, te vjeru u bolje sutra, međutim snovi o kestenu nas podsjećaju kako trebamo vratiti optimizam, vjerovati u svoje sposobnosti i nadati se najboljem ishodu. Obično vjeru u bolje sutra imamo kada prolazimo kroz lagodna razdoblja, tada mislimo da smo miljenici svemira i da situacija može biti samo još bolja. Međutim, kada nam u životu nešto ne ide, teško je sagledati cjelokupnost situacije i uvjeriti se kako će budućnost biti bolja. Međutim, baš u teškim vremenima treba imati vjere, znati kako netko tamo gore misli na nas, poznaje našu dušu i zna što nam treba. Baš kao što ni malom djetetu ne koristi kada ga roditelji razmaze, kupuju mu sve i dobiva sve što želi, tako sebi trebamo objasniti teška vremena. To su lekcije koje trebamo naučiti i savladati kako bismo se iz svake poteškoće izdigli sposobniji, bolji i bogatiji iskustvom.

Sanjati kesten nagovještaj je pobjeda, unapređenja, poboljšanja ljubavne situacije, rješenja problema i općenito napretka i razvoja.

Ako prolazite kroz lošiju i pesimističnu fazu nije loša ideja preispitati vlastiti život i vidjeti postoje li neke stvari koje možemo promijeniti. Nježno i s puno suosjećanja sami prema sebi istražite najproblematičnija životna područja kako biste uvidjeli ne sputavaju li vas možda neke nerazriješene emocije iz prošlosti, neke napetosti kreirane davno ili možda negativan pogled na stvarnost. Ako preuzmete odgovornost za stvari koje možete promijeniti, lakše će se sudbina pobrinuti za ono što ne ovisi o vama.

Ako ste sanjali da jedete kestene takav sa se najčešće odnosi, ali ne nužno, na ljubavno područje života. Ovakav san govori o tome kako trebate zadržati vjeru, kako će teška vremena proći, te kako će se situacija popraviti.

Ako ne znate otkuda biste krenuli s razmišljanjem o lošoj situaciji u kojoj se nalazite započnite s pisanjem. Čak i ako vaš situacija nije kompletno loša, nego se radi o nekom događaju bolje ćete sve shvatiti ako stavite na papir, te povećavate svoje šanse za jasnijim razumijevanjem, kao i boljom percepcijom svojeg stanja. Pisanje organizira vaše misli, koje su obično ako ste sanjali kestenje kaotične. Pisanje o onome što vas muči donijet će osim jasnijih misli i veliko emotivno olakšanje, osjećati se kao da ste se nekome povjerili. Nakon što ste sanjali kestene odvojite bar 15 minuta i pišite o svemu što vam padne na pamet. Svi problemi na papiru djeluju kao da se s njima lakše nositi i lakše se za njih pronalazi rješenje.

Sanjati kestene u ruci simbol je tuge, ali koja će na kraju biti zamijenjena srećom i zadovoljstvom. Ako mlada žena sanja da drži kestenje u ruci vjerojatno će proći ili prolazi kroz bolnu ljubavnu situaciju, ali će na kraju prava ljubav pobijediti i imati sretan romantičan kraj.

Sanjati stablo kestena sugerira čvrste planove koji će dugo vremena donositi ploda. Ovakav san govori o dobrim i razrađenim planovima, koji se neće ostvariti lako, ali u konačnici će donijeti uspjeh i zadovoljstvo.

Sanjati KESTEN

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.