18. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati da KASNIM (ZAKASNITI) – DETALJNO TUMAČENJE

Što znači sanjati da KASNITE?

– Sanjarica KASNITI ~ zakasniti na vlak, autobus, avion

Ako ste sanjali kašnjenje osnovna poruka je da ne žalite za propuštenim prilikama, jer one i nisu bile za vas.

Mnogi ljudi propustili su bar neke životne prilike. Nešto smo mogli napraviti, nismo, a svjesni smo da to više nikada nećemo imati priliku. To se odražava osjećajem žaljenja, a nerijetko i srama. S jedne strane žalimo što nismo nešto napravili, a s druge osjećamo strah da bismo to isto mogli ponoviti i ponovno propustiti neke prilike, a opet javlja se i sram zbog toga što nismo snažnija osoba i što se nismo mogli oduprijeti paralizirajućem strahu.

Sanjati da negdje kasnimo san je o tom strahu, strahu da ćemo ponovno propustiti neke prilike. Naša nas podsvijest kroz ovakav san podsjeća kako je došlo vrijeme da da se oslobodimo straha i srama, jer ćemo samo tako imati bolje šanse da ne propustimo neke nove prilike.

Sanjati da kasnim na avion

Sanjati avion predstavlja nove ideje i projekte, također predstavlja određenu slobodu, odmicanje od osnovnog, a ako ste sanjali da kasnite na avion takav san sugerira da s jedne strane imate strahove od onoga što budućnost nosi, ali vas je i strah kako nećete znati prepoznati pravu priliku i da ćete je propustiti. Ako ste sanjali da kasnite na avion trebali biste bez optuživanja i žaljenja prihvatiti odabire koje ste napravili ranija, čak i one izbore koji nisu rezultirali dobrim ishodom, kako biste se rasterećeni mogli okrenuti budućnosti.

Sanjati da kasnim na brod

Sanjati brod može biti pokazatelj nekog putovanja ili prijelaznog razdoblja u životu, a ako ste sanjali da kasnite na brod san sugerira kako strahujete da biste mogli propustiti neke prilike i kako ćete donijeti pogrešnu odluku. Važno je da se osvrnete unatrag i upitate se jeste li u prošlosti naučili neku lekciju. Razmislite kako te pouke iz prošlosti možete iskoristiti danas kako ne biste ponovili iste pogreške.

Sanjati da kasnim na vlak

Često je sanjati vlak znak da vam život ide predvidljivim smjerom, a ako ste sanjali da kasnite na vlak, vjerojatno mislite kako se zbog igranja na sigurno propustili neke prilike. Jedini način da nešto naučite iz prošlosti je da prihvatite što ste pogriješili i krenete dalje bez optuživanja, trudeći se da ne napravite istu pogrešku. Ono što je napravljeno je napravljeno, to više ne možete promijeniti, ali imate moć da ne ponovite istu pogrešku.

Sanjati da kasnim na misu

Sanjati kašnjenje na misu san je koji reflektira naše strahove da smo se previše udaljili od tradicionalnih vrijednosti i da nam neće ostati dovoljno vremena za popravak. Snovi o crkvama su snovi o vjeri u život i smislu života pa ako ste sanjali da kasnite u crkvu upitajte se jeste li neprimjetno ili svjesno skrenuli s tradicionalnih i nekih uvjerenja koja ste ranije njegovali, a da sada na neki način žalite za tim?!

Osloboditi se žaljenja za onim što smo propustili prvi je korak prema hrabrijem i savjesnom koračanju naprijed. Sve dok žalite za nečim što ste u prošlosti propustili nećete biti spremni prepoznati i prihvatiti nove prilike oko sebe. Ono što ste „pogriješili” u prošlosti, može vas naučiti nekim lekcijama u budućnosti, ali ne bi trebalo utjecati na budućnost i vaše buduće odabire. Ako mislite da neke pogreške i pogrešne odabire možete popraviti ili želite popraviti napravite to, ali ako su to prošle prilike koje se ne ponavljaju prihvatite pogrešku i potrudite se da trenutni odabiri budu pravi i da jednom u budućnosti ne žalite za njima.




Sanjati KASNITI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.