28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati (SEPTIČKU) JAMU – detaljno tumačenje –

Ispod ćete pronaći što znači sanjati jamu općenito, a zatim što znači sanjati septičku jamu.

Što znači sanjati JAMU

– Sanjarica JAMA –

Snovi o jami su općenito snovi koji predstavljaju besmislene situacije, besmisleni trud ili nešto beskorisno ili bespomoćno. Sanjati jamu može reprezentirati besmislene situacije, ali i beznadnost. Da biste točno protumačili vaš san trebali biste staviti u kontekst sve ostale detalje iz sna, kako biste točnije utvrdili da li se san odnosi na neku beznadnu ili beskorisnu situaciju. Možda očekujete po nekom pitanju najgori mogući rezultat ili se san odnosi na neku situaciju kojoj ne vidite kraja, koja se ponavlja uvijek i iznova i stalno joj se vraćate bez konkretnog rješenja.

Sanjati jamu može reprezentirati ovisno o kontekstu kako se puno trudite oko nečega što doživljavate beskorisnim, te mislite da stalno se trudite i „kopate”, a zapravo se samo dublje zakopavate u problem i posao, a bez da u tome vidite neku korist ili bilo kakvo značenje.

Sanjati kako ste u jami te se pokušavate popeti i izaći iz nje, simbolizira kako shvaćate da ste se trudili oko pogrešnih stvari, te kako želite izaći van i promijeniti situaciju. Ovakav san govori o tome, da sve dok ste zatrpani poslom koji smatrate beskorisnim, nećete moći izaći na svjetlost i vidjeti puninu i ljepotu života. Na neki način trebate sebi osloboditi prostora i vremena kako biste se više posvetili onome što volite i što smatrate korisnim.

Sanjati kako ste upali u jamu govori o vašim strahovima od budućnosti. Strah vas je da ete upasti u neke probleme kojima nećete znati rješenje. Možda ste u posljednje vrijeme depresivni i anksiozni, te imate više strahova, nego što oni realno imaju uporište.

Što znači sanjati SEPTIČKU JAMU?

  • sanjarica – septička jama –

Sanjati septičku jamu nema slično značenje kao sanjati jamu općenito, jer se tumačenje snova o septičkoj jami nadovezati na snove o govnima. Sanjati septičku jamu ima slično značenje kao sanjati govna općenito.

San o septičkoj jami je san koji govori o tome kako je rješenje za vaše probleme na vidiku i kako stvari kreću na bolje. Čini se kako čak i nesavršeno ponašanje donijeti savršene rezultate. Septičke jame često reprezentiraju nakupljene emocije, ali mogu predstavljati i nagradu, odnosno olakšanje situacije.

Sanjati pretrpanu septičku jamu ili kako septička jama eksplodira govori o potiskivanju osjećaja, koji će ukoliko ih ne započnete procesuirati na pravi način eksplodirati.

Da biste preciznije protumačili snove o septičkoj jami jako je bitno uzeti u obzir veličinu septičke jame, koliko je bila napunjena, jer zapravo septička jama govori o vašem emotivnom stanju i kako se osjećate.

Sanjati da ste upali u septičku jamu predstavlja vašu usmjerenost na pogrešne stvari. Previše se opterećujete stvarima koje nisu bitne, pa ste emotivno iscrpljeni, pa vam ne ostaje ni vremena, ni energije ni volje da se bavite onim što volite.

Ovisno kakvog izgleda je bila septička jama i koliko su govna bila bitan simbol u snu, bilo bi dobro potražiti i značenje snova o govnima, kako biste dobili točnije simboličko značenje snova o septičkoj jami. Obično snovi uvijek nose simboliku i zapravo na neki način neutraliziraju stvarnost, pa tkao sanjati septičku jamu i govna koji u stvarnosti najviše predstavljaju neki strah da se ne zaprljamo, u snovima predstavljaju vlastite emocije i našu nutrinu, nešto što izlazi iz nas i kako zračimo prema van. Sanjati govna gotovo uvijek ima pozitivnije značenje nego mislimo, a govna su općenito pozitivan simbol u snovima, te popravljaju značenje i ostalih simbola, te im daju pozitivan kontekst u snovima.

Vezano:

Sanjati JAMA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.