29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati HODNIK – detaljno tumačenje

Što znači sanjati HODNIK

Što znači sanjati HODNIK

– Sanjarica HODNIK –

Sanjati hodnik općenito gledano označava neke promjene, razdoblje čekanja, da se uđe u glavnu fazu. Kao što hodnici u kućama ili čak ustanovama obilježavaju predulaz, a ponekad i mjesto gdje se čeka da se uđe u glavnu prostoriju, tako hodnici u snovima označavaju kako ste pred ulazom u nešto što će biti važno. Možda trebate unijeti neke novitete u život, a možda će se te primjene same pojaviti.
Kao što je hodnik prolaz prema prostorijama tako i ovaj san govori o tome da se nalazite negdje između, da trebate donijeti odluke, ali da niste sigurni da li idete u pravom smjeru.

Sanjati svijetao i prostran hodnik signalizira neočekivane promjene u životu. Kao da vas nešto vuče prema određenim odlukama, a vi pokušavate balansirati kako biste donijeli odluku kojom će biti svi zadovoljni. U svakom slučaju snovi o hodnicima imaju pozitivan prizvuk. Simbolika hodnika je pozitivna, jer označava kako ste negdje tu gdje treba, iako se još tražite i još niste pozvani unutra da ste na dobrom putu i samo što se nije dogodilo ono glavno.

Sanjati taman hodnik znak je pozitivnih događanja. Također, sanjati taman hodnik znak je da ste na nekim prekretnicama i da ćete morati donijeti određene odluke. To se posebno odnosi na situaciju ako ste sanjali taman hodnik, a trebate izabrati prostoriju u koju ćete ući. Ovakav san govori o tome da nemate puno informacija kao što u hodniku nedostaje svjetla, ali da morate izabrati vrata u koja ćete ući i da se nadate da ćete pogoditi prava vrata.

Jedna od najvećih prepreka ostvarenju ciljeva je ambivalentnost, gdje dio nas želi nešto promijeniti, a drugi dio bi održao stvari onakvima kakve jesu. Zbog toga je prvi zadatak, ako želite promjenu, zakoračiti u promjenu, otvoriti vrata i odlučiti da želite ući. Obzirom da ni jedna odluka nije lagana, te da se možete vraćati na odluku stalno i iznova, možda je urok vašeg san u neodlučnosti. O odbijanju toga da napravite ključni korak i otvorite vrata. Razmislite što želite i zašto. Ako se usredotočite na svoje najdublje želje, nahranit ćete motivaciju i pokrenuti se.

Sanjati hodnik bolnice sugerira da više pažnje obratite na zdravlje i zdraviji stil života. Ovo je često odraz zabrinutosti za životne navike i da smatrate da biste trebali nešto mijenjati u svome životu.

Sanjati dugačak hodnik sugerira pozitivno razdoblje pred vama. Ovakav san govori kako je pred vama dugo dobro razdoblje, nakon kojeg vas očekuje još bolje, nakon što uđete na prava vrata.

Sanjati hodnik ispunjen ogledalima sugerira da ćete susresti nekog prijatelja iz prošlosti s kim ste izgubili kontakt.

Sanjati da ste se izgubili u hodniku s puno vrata, posebno ako zbunjeno trčite ili vrištite kroz taj hodnik sugerira je sad koji predstavlja loše odluke, ali da će sve uskoro doći na svoje mjesto.

Sanjati da tražite izlaz iz tamnog hodnika, ali ne možete pronaći put tj. prava vrata i izlaz znak je da obratite pažnju na novac i da ga ne trošite nepotrebno.

Da biste sebi točno protumačili san u kojem se sanjali hodnik potrebno je razmisliti o svim emocijama koje su se pojavila u snu, o ostalim simbolima iz sna, jer na primjer nije isto sanjati hodnik u bolnici, hodnik u kući ili nepoznati hodnik. Pri tumačenju potražite i tumačenje drugih simbola, razmislite o svojim emocijama i trenutnom životnom kontekstu. Jednom kada se na višoj razni povežete sami sa sobom s lakoćom ćete prepoznavati poruke koje vam vaši snovi nose, te čitati što vam vaša podsvijest poručujem nekim snom.

Sanjati HODNIK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.