24. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati DŽEM – detaljno tumačenje –

Sanjati džem siguran je signal da se vaša situacija popravlja, te da ćete vaša sreća biti potpuna. Snovi o džemu, kao kuhanom i dalje procesuiranom voću, govore ne samo da ćete uživati u plodovima vlastitog rada, nego da ćete imati i daljnju korist, te da će vaša sreća biti potpuna...

Što znači sanjati DŽEM

– Sanjarica DŽEM –

Sanjati džem siguran je signal da se vaša situacija popravlja, te da ćete vaša sreća biti potpuna. Snovi o džemu, kao kuhanom i dalje procesuiranom voću, govore ne samo da ćete uživati u plodovima vlastitog rada, nego da ćete imati i daljnju korist, te da će vaša sreća biti potpuna. Ovakav san govori o tome da ako ste u sred posla da se trebate nastaviti truditi istim tempom, a ako ste pri kraju i ostvarili ste mnogo toga što ste zamislili vrijeme je da se malo opustite i uživate u vlastitom napretku i progresu. Mnogi ljudi čeznu za nekim stvarima, međutim, kada nešto ostvare prebacuju misli na druge prohtjeve, planove i nove projekte, te zaboravljaju uživati u plodovima vlastitom rasta. Zaboravljaju uživati u onome što su postigli, te osvijestiti što se točno dogodilo i koliki je njihov napredak.

Nakon svakog uspješnog perioda jako je važno zaustaviti se, malo se primiriti, osvijestiti napredak, te ga proslaviti. Snovi o džemu nas podsjećaju da je pokazivanje cijenjenja i cijenjenje vlastitih postignuća jedan od krucijalnih procesa da biste imali sretan život. Ako ih znate proslaviti i uživati u vlastitim uspjesima vaša sreća će biti veća, a vi ćete osjetiti kako vodite bolji život.

Sanjati ako jedete džem ili kako kuhate džem, zapravo džem u bilo kojem kontekstu govori o potrebi da cijenite svoju poziciju, da cijenite vlastite uspjehe i uživate u onome što ste postigli. Gotovo da nema osobe koja ne želi bolji život, da bude još uspješnija, da ima još ispunjeniji privatni život nego što ima. Naravno, u tome nema ništa loše, jer želja za napretkom je ono što nas motivira, ali morate pronaći i vremena da uživate u onome što ste postigli do sada, da sami sebi čestitate. Sanjati džem simbol je u snovima koji govori da ste uspješno odradili neki posao ili ostvarili neke aspiracije ili da ćete ih uspješno ostvariti u skorije vrijeme, međutim, također vas podsjeća da se trebate zaustaviti i uživati u vlastitom postignuću.

Da biste mogli cijeniti vlastiti progres, morate primijetiti taj progres. Ne možete nešto cijeniti ako samo grabite naprijed i stalno želite sve više i više, a zaboravljate svoje polazne točke. Prođite u glavi sve korake koje ste prošli na putu do ostvarenja ciljeva. Kada se prisjetite svih koraka, shvatit ćete koliko ste se potrudili, koliko napredovali, te ćete povećati i vlastito samopouzdanje, koje će vas motivirati za dalje u pozitivnom smislu. Mogli biste pomisliti i svega navedenog da se ne treba veseliti budućim ciljevima i budućem napretku. I to je važan korak, ali da bi vaš uspjeh bio potpuniji a zadovoljstvo veće, prvo je potrebno osvijestiti što ste sve postigli do sada i koliko ste napredovali.

Sanjati kako pravite kolače s džemom je odličan san. Ovo je san koji govori o zaista velikom progresu, jer kada razmislite već samo voće su odlični plodovi vlastitog rada, džem je stepenica još više, a sanjati kako opet dalje upotrebljavate taj džem, označava kako ćete svoj uspjeh još više iskoristiti i u daljnjem napretku. Ovakav san govori kako ćete sadašnji progres iskoristiti za nove početke i nove projekte.

Sanjati kako ste stol ili prostoriju oko sebe zaprljali džemom signalizira kako ne znate uživati u vlastitom postignuću, te kako umjesto da uživate u onome što ste postigli vlastitim trudom, vi ste zaglavili i sebi praviti nepotreban dodatni posao i opterećenje. Slično značenje ima i sanjati kako ste razbili teglu džema. Takav san govori kako umjesto da uživate, sebi nesvjesno stvarate opterećenje, jer ne primjećujete vlastiti uspjeh i stalno želite još više.

Ako ste sanjali džem od točno određenog voća, trebali biste potražiti i samo značenje pojedinog voća te mu pridodati značenje simbola džema. Tako ćete točnije znati na što se, odnosno koje životno područje odnosi džem.

Sanjati DŽEM

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.