Kako biti neodoljiva zavodnica

      Nema komentara na Kako biti neodoljiva zavodnica

Oglas

Kako biti neodoljiva zavodnica

 

Kako možete učiniti sebe super privlačnom, neovisno o tome kako izgledate?! Kako privući muškarca i zadržati ga u dugoj vezi?! Još jedno veliko je pitanje zbog čega muškarci koji su se činili zainteresiranima i s kojima ste bili povezani odlaze.

-1- Nemojte postati pretjerano ozbiljna osoba i stalno se brinuti

Možda vam se to ne čini tako, ali većina žena s vremenom postaje zabrinuta, pretjerano emotivna, povrijeđena i ljuta kada muškarac napravi nešto glupo.

Problem je u tome, što žene imaju svako pravo ljutiti se i osjećati kako se osjećaju, ali stalna ozbiljnost narušava ljepotu odnosa.

Muškarci jednostavno ne mogu odoljeti ženama koje su srdačne, ne shvaćaju sve pretjerano ozbiljno, a posebno onima koje se znaju nasmijati kada stvari postanu teške.

Ako postanete pretjerano ozbiljne, zabrinute ili ne ostavljate dovoljno prostora za zabavu vaš muškarac će se povući i izgubiti interes za vas.

-2- Budite mladi duhom

Većina žena vjeruje da s godinama gube privlačnost zbog toga što se na njihovom licu i tijelu vide godine, međutim gubite privlačnost kada postajete stare u duši.

Biti mlad duhom znači biti neiskvaren, razigran, djetinjast i neopterećen odgovornostima.  Većina žena ima mnogo obveza, a to ima snažan učinak na to kako je doživljavaju muškarci. To je možda teško shvatiti jer ženama današnjeg društva se ispire mozak time da ako nisu mlade i savršene kako nemaju šanse privući muškarca.  Naravno, ovo nije istina.

Muškarci osjećaju kada je žena svježa i kada se čuva podalje od negativnosti tuđih mišljenja, kao i iscrpljenosti obvezama. Ono za što privlačna žena najviše mari je razigranost. Uvijek se može vidjeti 18-godišnjakinju koja se osjeća kao da joj je 40, ali i 40- godišnjakinju koja se zabavlja kao da joj je 18.

-3- Privlačan govor tijela

Stručnjaci kažu kako se 93 % ukupne komunikacije odvija kroz govor tijela i boju glasa, a tek 7 % riječima. Ako se usredotočite samo na to što govorite zanemarujete 93 %  komunikacije.

Smiješite se, uspravite se, lijepo mirišite, budite opušteni…

-4- Izbjegavajte iznošenje negativnih emocija

Sve emocije izražavajte na pozitivan način, pa čak i one negativne. Pozitivne žene privlače muškarce poput magneta.

-5- Nemojte biti nestrpljivi

Većina muškaraca vrlo je zahvalna kada pronađe strpljivu ženu. Nemojte puno forsirati. Prepustite se tijeku veze i dopustite da se razvija prirodnim putem. Zbog čega je strpljivost toliko privlačna?! Zbog toga što je iznimno rijetka. Svaki muškarac se potajno nada da će pronaći ženu opuštenog pristupa s kojom će se moći opustiti umjesto da se mora s njom natjecati.

-6- Brinite o sebi i dotjerujte se

Bez obzira što je unutarnja ljepota važnija, nemojte zanemariti vanjsku. Zdrava i uredna kosa, lijepa koža, pristajuća šminka, zdrava težina… Ovo su sve stvari koje ne smijete ignorirati. Većina muškaraca od vas ne očekuje da budete supermodeli, ali morate voditi računa o sebi i svome izgledu.

-7- Nemojte ga trebati, nego ga želite

Mnoge žene brkaju željeti i trebati, a kad muškarci primijete taj osjećaj bježe u suprotnom smjeru. Koja je bitna razlika između trebati i željeti?

Potreba je obveza za drugu osobu. Ako nekoga trebate to znači da ne možete živjeti bez njega, a ako nekoga želite, iako možete živjeti bez njega,  to znači da vam se sviđa.

-8- Opustite se, zavođenje nije ozbiljna stvar

Zavođenje i flert zabavne su stvari, ali samo ako ih ne uzimate pretjerano ozbiljno.

Zbog toga smanjite svoja očekivanja. Kada ste u klubu ili nekom drugom mjestu flertovanje je jedini način da stupite u kontakt s osobom koju inače nikada više ne biste vidjeli, pa to tako i shvatite.

U velikom broju slučajeva vjerojatno ćete tek nakratko flertovati s nekim i nakon toga zaboraviti na tu osobu i ona na vas. Ako uvijek zavodite i flertujete s idejom kako ćete s tom osobom prohodati ili oženiti se, bit ćete vrlo razočarani, a uz to izgledat ćete pomalo očajno. Zbog toga je uvijek važno znati da je flertovanje samo flertovanje i ništa više.

– 9- Zavodite na pravi način

Kako pokazati nekome da vam se sviđa, a opet ne pretjerati i ne ostaviti pogrešan dojam cure koja se «nabacuje» svima?

Učiniti prvi korak. Muškarci nisu navikli da žene njih zavode. Bit će počašćeni shvate li kako vam se sviđaju. Ali ne zavodite druge muškarce dok ste u njegovoj blizini, čak ni ako mu želite pokazati kako nije jedini ili ga napraviti ljubomornim.

Osobu koja vam se sviđa trebali biste okružiti ugodom. Potrudite se neka se osjeća dobro. Slušajte pažljivo, pokušajte pogoditi što želi reći, dijelite komplimente i potpuno se usredotočite na njega. Neka osjeća kao da je centar vašeg svijeta.

Iskoristite tijelo. Muškarci lakše pamte slike nego riječi. Povećajte kontakt očima i na taj način pokažite da ste zainteresirani. Također, suptilno imitirajte njegove pokrete. To će povećati osjećaj sličnosti i usklađenosti.

-10- Izgledajte zavodljivo, a ne vulgarno

Kako izgledati sexy, a ne vulgarno?

Ključ sexy izgleda je u umjerenosti. Morate se odlučiti istaknuti samo jedan dio tijela. Odjenete li minicu, nemojte pokazivati trbuh ili dekolte. Pravilo vrijedi i obrnuto. Duboki dekolte nosite s jeans hlačama. U nakitu nikad ne pretjerujte. Također, odaberite samo jedan ukrasni predmet. Naušnice kombinirajte s cipelama, nikad s ogrlicom ili ukosnicama.

Što se šminke tiče pokušajte provocirati, ali ne pretjerivati. Nanesite crveni ruž, preko njega sjajilo, ali u tom slučaju oči ostavite neutralne. Ništa ne izgleda toliko privlačno kao crvena, ali nikako u mat nijansama. Sjajilo preko ruža je obavezno.

Ukoliko se ne radi o večernjem izlasku, nego o podnevnoj kavi, nužan dodatak su sunčane naočale i gola ramena.

Tkanine odjeće neka budu nježne i neka nadopunjavaju vašu kožu. Izaberite kašmir ili svilu. Lan je udoban, ali nije sexy.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.