Sanjati DNEVNIK – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati DNEVNIK

– sanjarica DNEVNIK –

Različito će tumačenje imati snovi u kojima sanjate dnevnik u smislu da ga pišete ili čitate dnevnik koji netko pisao ili ako sanjate televizijski dnevnik.

Sanjati dnevnik (knjigu ili bilježnicu u koju se piše ono što se radi svakog dana)

Snovi o pisanju dnevnika obično se javljaju kada se neka osoba nalazi u prijelomnoj životnoj točci, kada pokušava shvatiti gdje se nalazi, kamo ide i koje je njeno mjesto u životu. Sanjati kako pišete dnevnik trebao bi biti poticaj da razmislite o svojim ciljevima, prilikama koje su pred vama, kao i pravim osjećajima koje imate vezano uz situaciju. Pisanje dnevnika u snu način je na koji nam naša podsvijest ukazuje na potrebu da budemo sami prema sebi otvoreni i potpuno iskreni po pitanju neke situacije. Razmislite gdje je vaše mjesto u trenutnoj situaciji i što je to što nikako ne možete iznijeti otvoreno ili priznati. Ponekad je pisanje dnevnika u snu procesuiranje emocija iz svakodnevnog života, gdje postoji neki osjećaj krivnje ili žaljenje za nečim što trebate pustiti i zaboraviti. U tom smislu sanjati dnevnik je zdravi način na koji vaš mozak procesuira teške emocije, te na taj način indicira poboljšanje situacije i kreiranje stabilnosti u životu.

Snovi o započinjanju pisanja dnevnika mogu se interpretirati kao započinjanje novog životnog poglavlja s novim prilikama, zgodama i nezgodama.

Sanjati kako čitate tuđi dnevnik

Čitanje tuđeg dnevnika u snovima simbolizira našu želju da znamo više informacija o nekim osobama, bilo o osobama s kojima smo povezani na romantičnoj razini ili prijateljima.

Sanjati dnevnik (televizijski izvještaj o događajima proteklog dana)

Ako ste sanjali da gledate tv dnevnik vjerojatno ste u situaciji da su problemi oko vas izrazito velike i niste sigurni koji je pravi način kako se suočiti s njima.

Sve se s vremena na vrijeme suočimo s mišlju kako neke stvari u našim životima ne funkcioniraju. Ponekad takvo saznanje dođe iznenada, a ponekad se javlja uz probleme koji nas natjeraju da o tome razmišljamo. Neke osobe osjećaju potrebu da čim prije reagiraju, čak i prije nego što uopće potpuno razumiju problem. Druge osobe se boje promjena pa dugo vremena ostaju s tim osjećajem nelagode kako treba nešto mijenjati, ali svejedno ništa ne čine po tom pitanju. Između ove dvije krajnosti je zdrava sredina koja nam omogućuje da dostojanstveno mijenjamo ono što ne funkcionira. Prvi zadatak prije promjena bi bio spoznati da je naš život satkan od komadića koji su spojeni u jednu veliku puzzlu. Ponekad promjena jedne stvari može sve promijeniti, a ponekad se promjena neće ni osjetiti. Ključ zadovoljnog života s najmanje problema je rad na prihvaćanju nužnih promjena i shvaćanje kako su promjene životna nužnost. Nekad sami trebamo inicirati promjene, a nekad je naš zadatak prihvatiti promjene koje su se dogodile, a koje nismo htjeli.

Sanjati DNEVNIK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*