25. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati CJEPIVO – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati CJEPIVO

Što znači sanjati CJEPIVO

CJEPIVO – vezano uz vas – previše brinete o zdravlju, bolje pripazite s kim se družite ~vezano uz djecu – djeca su dobro, ne brinite

Snovi o cjepivu vjerojatno su refleksija strahova koji se javljaju vezano uz cijepljenje. Ukoliko sanjate da se vi cijepite znak je da se trebate malo opustiti, a ako sanjate kako se djeca cijepe takav san može sugerirati kako previše brinete za djecu.

Budući da se stalno kroz sve vrste medija potiče debata treba li cjepivo postati obvezno, te trebaju li djeca sva ta cjepiva, informacije koje čujete u stvarnom svijetu dolaze na površinu u snovima, a ponekad i na pretjeran način. Takav strah najčešće signalizira pretjerane strahove o vlastitom zdravlju ili zdravlju djece.

San o cjepivu može biti i signal pretjerane anksioznosti vezane uz bolesti i pandemiju. Snovi o cjepivu mogu biti signal, kako se stres sve više povećava, te da trebate manje razmišljati i analizirati informacije koje dobivate. Uzmite desetak dana pauzu od vijesti, medija i drugih izvora informacija, te se bavite stvarima koje zaista volite. Stres i anksioznost iz stvarnog života reflektiraju se u snu, snovima o cjepivu.

Također, snovi o cjepivu mogu se odnositi na potpuno druge životne stvari nevezano o zdravlju, ovisno o drugim simbolima koje sanjate u snu, a sugeriraju kako vam o nekim odlukama u životu treba više informacija i kako trebate propitati svoje izvore informacija. Možda je cjepivo zapravo želja da se “imunizirate” od neke osobe ili nekih okolnosti u vlastitom životu koji nemaju veze sa zdravljem, nego osobama i obvezama u svakodnevnom životu.

I dok je sasvim dobro imati oko sebe ljude koji nas vole i podupiru, još je važnije naučiti biti emotivno neovisan o drugima i pronaći načine za popravljanje vlastite dobrobiti neovisno o drugim osobama. Snovi o cjepivu ponekad simbolizirao kako bismo trebali razmisliti o sebi i pronaći razloge zbog čega se više oslanjamo na nešto izvana, na druge ljude nego na sebe, svoju nutrinu i vlastite sposobnosti. Kako biste otkrili bitno je naučiti razlikovati tražite li od drugih ljudi pažnju ili odobrenje za ono što radite. A najčešće se uzrok krije u našem djetinjstvu i ostvarenju kontakta s roditeljima, jesmo li se borili za njihovu pažnju ili za njihovo odobrenje onoga što radimo. Drugi korak je osvijestiti činjenicu da smo sami krojači svoje sreće i da naše životno zadovoljstvo u prvoj mjeri ovisi o nama.

Emotivna ovisnost o drugim ljudima čini vaš život nezadovoljavajućim, te se nalazite u začaranom krugu gdje mislite da svu vam drugu nužni za sreću, a ti drugi nisu dovoljni za sreću. Oslanjamo se na druge, a kada ti drugi nas ne uspiju usrećiti , postajemo razočarani, frustrirani, ali budući da mislimo da su drugi ključni za našu sreću još više se oslanjamo na njih, a onda smo još više frustrirani. Prijateljstva i ljubavne veze su prekrasna stvar, ali samo ako ne stavljate „sva jaja u jednu košaru” i ne kladite se samo na jednu osobu ili nekoliko njih. Bliski odnosi s drugima umiruju mozak, štite na s od boli, te nose još neke benefiti. Zdravi odnosi s drugima i zdrave veze s ljudima koji su emotivno dostupni i emotivno responzibilni su jako bitni. Ali oslanjanje na druge u smislu stavljanja svoje sreće u njihove ruke je ekstremno opterećujuće. Za obje strane. I za vas i za osobu od koje očekujete da bi vas trebala usrećiti.

Ako sanjate da je netko drugi primio cjepivo možda je toj osobi ili nekoj osobi sa sličnim osobinama potrebna vaša pomoć.

Ako sanjate da ste odbili cjepivo, san je refleksija toga da odbijate pomoć koja vam je potrebna. Nemojte misliti da opterećujete druge ako prihvatite pomoć, jer oni vam je ne bi nudili da je ne mogu pružiti.

Sanjati CJEPIVO

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.