19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati BUTIK – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BUTIK

– Sanjarica BUTIK –

Iako se butik u nekakvom tradicionalnom smislu butige u posljednje vrijeme sve rjeđe viđa, još uvijek je ostao u našim sjećanjima, te ima svoje simbolično značenje u našim snovima.

Butik ili butiga je obično mjesto, u tradicionalnom značenju, na koje idemo kupiti nešto lijepo, malo popričati, razveseliti se, pa ako sanjate da ste došli u butik vjerojatno ćete sresti neke stare prijatelje s kojima ste odavno izgubili kontakt.  Također, simbolizira povećan obim društvenog života, te da ćete biti zadovoljni razvojem situacije.

Ako sanjate da ste otvorili butik, ili da radite u njemu, to je signal kako niste zadovoljni svojim društvenim životom, te kako težite promjenama. Vjerojatno ste se osamili ili okružili pogrešnim ljudima.

Ako vaš posao u stvarnom životu ima veze sa prodajom odjeće ili je u nekom smislu povezan  s trgovinom, sanjati butik signal je da želite promjenu. Možda vas posao više ne usrećuje kao što je nekad, te bi vam dobro došle promjene. To ne znači promjenu posla, nego da se trebate vratiti više nekim vrijednostima koje ste ranije cijenili, a manje gledati na materijalno.

Što znači sanjati BUTIK s garderobom

Butik s garderobom može označavati i sliku kakvu imate o sebi. Ako je garderoba moderna lijepa i uredna, znači da ste zadovoljni svojom prezentacijom. Međutim, ako je garderoba derutna, razbacana i neuredna to znači da biste trebali raditi na sebi i načinu kako se predstavljate drugima. Započnite više brinuti o izgledu, priuštite sebi redovito frizera, novu odjeću i redovitije vježbajte. Budite ljubazniji i susretljiviji.

Osim o fizičkom i psihičkom izgledu snovi o butiku s garderobom govore i o slici koju sami o sebi imamo i o vlastitim sposobnostima. Kakav ste butik sanjali vjerojatno tako podsvjesno doživljavate sami sebe.

Svi u svojoj glavi imamo određenu sliku o sebi samima. Ta slika obično je definirana već u najranijoj dobi, dok smo još bili dijete, te iako se okolnosti i naš život, a i mi kao osobe konstantno mijenjamo, zanimljivo je koliko se malo mijenja slika koju u svojoj glavi imamo o sebi. Nevjerojatno je koliko se slika o nama samima ne mijenja u životu, a koliko ona utječe na naše odluke, način ophođenja prema ljudima i koliko utječe na sve što radimo i čim se bavimo.

Snovi o butiku podsjećaju nas da je možda došlo vrijeme da radimo na vlastitom samopouzdanju, da u glavi preformliramo što o sebi mislimo i kako sami sebi izgledamo, jer podsvjesno to kakvo mišljenje imamo o sebi kontrolira cijeli naš život, a opet kreirano je tako rano u djetinjstvu kada još u pravilu nismo ni znali što je život i što želimo od života. Ovakvi snovi potiču nas da razumijemo kako je mnogo toga o nama, našim talentima, zdravlju, sposobnostima i pogledu na život došlo vrlo rano, a što više budete razumjeli tu činjenicu, shvatit ćete koliko je nužno raditi na samopouzdanju i prihvaćanju realnije slike o sebi i o onome što jesmo i što radimo.

Sanjati butik san je koji treba tumačiti u smislu potrebe da se zaustavimo i razmislimo što možemo učiniti i kako možemo poboljšati vlastito samopouzdanje i samopoštovanje. Nakon što ste sanjali butik trebate se zapitati zbog čega ste još uvijek opterećeni bremenom nesigurnosti djetinjstva. Ako se toliko toga promijenilo i poboljšalo u vašem životu vrijeme je i da potražite načine kako poboljšati i promijeniti i sliku o sebi, osobi koja je uspjela napraviti sve te promjene i dogurati tamo gdje stojite.

Sanjati BUTIK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.