5 ljetnih pića za tanji struk

      Nema komentara na 5 ljetnih pića za tanji struk

Oglas

5 ljetnih pića za tanji trbuh

5 ljetnih pića za tanji struk

Gazirani zaslađeni sokovi i pivo ne čine uslugu vašem trbuhu, ali postoje ljetna pića koja možete piti bez ikakve grižnje savjesti, a čak i pomažu vašoj liniji.

5 ljetnih pića za tanji trbuh: -1- Voda s okusom

Voda je najbolji odabir, ali ako ne možete piti dovoljno obične vode odaberite vodu s citrusnim okusom. Ipak, čitajte etikete i birajte niskokaloričnu vodu, a ne onu koja je zaslađena. Najbolje bi bilo da sami u vodu iscijedite malo limuna, bez zaslađivanja.

5 ljetnih pića za tanji trbuh: -2- Smoothie od lubenice ili dinje

Sve dok ne dodajete šećera u njega ovaj ukusni napitak možete piti bez brige o količini. Ne samo da će vas hidratizirati, nego je i pun nutrijenata, a dokazano sadrži supstance koje pomažu u borbi protiv masnih naslaga. Dinja i lubenica ljetno su voće koje osim što vam pomaže utažiti žeđ, smanjiti struk, pomaže i vašem organizmu u zaštiti od sunca. Priprema je vrlo jednostavna. Narežite jestivi dio lubenice i stavite u sokovnik ili blender.

5 ljetnih pića za tanji trbuh: -3- Svježi sok od grejpa

Sok od grejpa pomoći će vašoj liniji, ali samo pod uvjetom da sami cijedite sok, razrijedite s vodom i tako pijete bez dodavanja šećera.

5 ljetnih pića za tanji trbuh: -4- Hladni zeleni čaj

Zeleni čaj pospješuje vaš metabolizam i smanjuje masne naslage. Redovito konzumiranje zelenog čaja može vam pomoći da izgubite masne naslage na trbuhu, naravno pod uvjetom da ga ne šećerite.

5 ljetnih pića za tanji trbuh: -5- Ledeni čaj od mente

Nadutost i loša probava osim masnih naslaga često su uzrok velikog trbuha. Metvica (menta) je poznati lijek protiv nadutosti, te će pomoći da u kratkom roku značajno smanjite obim trbuha. Za bolji okus dodajte malo limuna i izbjegavajte šećere, jer šećer uzrokuje nadutost pa tada čaj neće imati nikakvog učinka.

5 ljetnih pića za tanji struk
Ocjeni

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.