29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

5 novih slatkih ideje za izlaske

Kada prvi valovi zaljubljenosti zahvate dvije osobe...

izlasci

5 novih slatkih ideje za izlaske

Kada prvi valovi zaljubljenosti zahvate dvije osobe, udvaranje se provodi kroz zajedničke romantične večere,  maženje u zadnjim redovima kina i slične stvari.

Ipak, nakon što su izgovorili zavjete ili se uljuljali u rutinu duge veze partneri ulaze u komfor zonu i prestaju njegovati romantične geste.

-1- Planinarenje je seksi

Uključite se zajedno u neku sportsku aktivnost. Mnogi klubovi nude posebne pogodnosti za parove. Planinarenje je posebno seksi i zbližava jer je potrebna kooperacija dvoje ljudi da bi se popeli do vrha.

-2- Kulinarska egzotika razbuđuje osjetila

Ako nemate priliku ili novaca otputovati negdje napravite izlet do restorana sa stranom kuhinjom iskušajte nova jela.

-3- Učenje zbližava

Što vas može bolje zbližiti od zajedničkog napretka? Zajedno upišite neki tečaj. Pronađite nešto što  vas oboje zanima. To može biti kulinarski tečaj, kušanje vina, duhovni seminari, tečaj stranog jezika, knjižnični klubovi…

-4- Ples zavodi

Lagani plesni koraci ponovno mogu pobuditi strast kao u prvim danima veze. Ukoliko imate volje upišite zajedno neki tečaj plesa, a je to izvan vaših mogućnosti, bar jednom mjesečno se izvedite negdje gdje se pleše i prepustite se jedno drugom.

-5- Kućni SPA

Rezervirajte dva sata večeri i tretirajte jedno drugo skupom kućnom SPA  njegom. Masažni dodiri kože uz kožu u ugodnom ambijentu (uz svijeće i eterična ulja) potpuno će vas opustiti.