29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Jesenski stilski savjeti po horoskopskim znakovima

Jesen je pravo vrijeme da pokažete svoj stil i zablistate.

Jesenski stilski savjeti po horoskopskim znakovima

Jesen je pravo vrijeme da pokažete svoj stil i zablistate. Ovo su savjeti na koji način ćete najbolje pokazati svoje osobine, a bez nepotrebnog trošenja novca. Svaki znak ima svoje određene posebnosti koje trebate uzeti u obzir i pri odabiru odjeće, ali i pri razvijanju osobnog stila. Neki znakovi vole posebnost i razlikovati se od drugi, dok drugi horoskopski znakovi u modnom smislu više vole kada se uklapaju i kada se ne ističu.

Za kupovinu i kreiranje jesenskog stila, pročitajte savjete ispod koji će vam pomoći da se bolje uklopite u modu za jesen – zimu 2021/2022.

Ovan:

Zagrijte svoju unutarnju ljepotu s bojama odjeće poput jesenskog lišća. Veseli crvenkasti šal ili marama i bež kaput su pravi izbor vas jer će zadržati vaš optimizam i tijekom hladnih jesenskih vjetrova.

Bik:

Vi već uživate u svim blagodatima jeseni. Vaša energija je obnovljena i spremni ste za nove izazove. Smanjite potencijalne probleme kao što su suha koža i ispucale usne tako da se redovno prije izlaska iz kuće namažete hidratantnim mlijekom i kvalitetnim balzamom za usne. Pravilna njega i briga o vlastitom tijelu i zdravlju za vas su bitniji od odabira boje i kroja odjeće. Za vas zaista prava ljepota dolazi iznutra.

Blizanci:

Prije bilo kakve kupovine pripazite na budžet koji imate na raspolaganju. Kombinirajte tajice i tunike koji će na vama istaknuti pravu ljepotu, a budžet održati u ravnoteži. Sa šminkom nemojte pretjerivati, malo tuša i maskare u suptilnim bojama vašim očima će dodati poseban sjaj. Ne morate uvijek slijediti nove trendove, jednako je bitno održati i budžet u ravnoteži.

Rak:

Obnovite svoj ormar s odjevnim kombinacijama morsko zelene i nebesko plave boje. Kako biste se još bolje osjećali dodajte i sjenilo iste boje te ćete na taj način doslovno zablistali. Vi ste jedan od rijetkih horoskopskih znakova koje uvijek treba poticati na kupovinu novih stvari. Zbog toga se potrudite da vam odjeća ostane moderna i da je redovito ažurirate novim komadima.

Lav:

Blistava moda je vaša ove jeseni. No, nemojte zaboraviti onu staru poslovicu kako je manje zapravo više. Dodajte poneki komadić glamura u svoj ormar, no, nemojte pretjerivati. Stare kombinacije osvježite s dobrim blistavim nakitom.

Djevica:

Djevica ove jeseni nosi pobjedu u šik kategoriji. Vama je dovoljno samo se sjetiti kako ljepota dolazi iznutra, pravilno se hranite i pomognite drugima da budu sretni. Tako ćete zasigurno zablistati svojom unutarnjom ljepotom i izvana.

Vaga:

Nemojte se brinuti nego budite sretni s radikalnim promjenama vašeg stila. Slobodno bacite bež sjenilo i blago sjajilo, ove jeseni ćete svoju ljepotu najbolje pokazati s ružičasto – crvenim sjajilom i rumenilom iste boje.

Škorpion:

Dosta je frizure koju imate još iz osnovne škole. Uđite u dobar frizerski salon i tražite preporuku za neku novu modernu frizuru. Sigurno nećete požaliti. Usudite se biti drugačiji.

Strijelac:

Ovo je pravo vrijeme da zasjate. Pripremite se za cjelonoćne partije s najvećom dozom glamura. Odijevajte se jednostavno ali glamurozno, crne hlače i top sa šljokicama, ili jednostavna haljina s blistavim ukrasima za kosu.

Jarac:

Ove jeseni boje u kojima ćete se osjećati poput kraljice su nijanse narančaste i zelene boje. Ukoliko se ne osjećate ugodno u ovakvim bojama oblačite se neutralnije, ali obvezno naglasite ružičaste obraze. Budite što jednostavniji.

Vodenjak:

Vi ste već dovoljno obnovili svoju garderobu, nema potrebe za novim stvarima, samo malo prekopajte ormar i potražite stvari u kojima se najbolje osjećate. Isprobajte neki novi, svježiji i prirodniji make up, bacite bronzer i ružičasti ruž koji ionako nikad ne koristite.

Ribe:

Nemojte kupovati samo jer vam se kupuje iako vam većina tih stvari uopće ne treba. Prije bilo kakve kupovine dobro pregledajte svoj ormar kako biste vidjeli što zaista možete iskoristiti. Dovoljno će biti kupiti pokoju novu bluzu ili maramu kako biste osvježili svoj look.

Vezano –

Frizure 2021

Moda jesen – zima